Uvjeti korištenja

Grafika-nova d.o.o.omogućuje Vam korištenje usluga i sadržaja internet stranica www.biker.hr, u skladu s ovim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge Biker.hr portala.

Sav sadržaj portala objavljen je u dobroj namjeri. Grafika-nova d.o.o. i uredništvo Biker.hr portala ne jamče za točnost objavljenih informacija i nisu odgovorni za eventualno nastalu štetu, ozljede, gubitke ili troškove nastale kao rezultat sadržaja ovih stranica.

Sadržaj Biker portala informativnog je karaktera i podložan promjenama bez prethodne najave.

Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora nisu nužno stavovi Grafika-nova d.o.o., tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uvjeta.

Korištenjem bilo kojeg dijela Biker.hr portala smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Grafika-nova d.o.o. polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Biker.hr portala.

Internet stranice www.biker.hr sadrže i veze s internet stranicama, koje su kreirale treće osobe. Grafika-nova d.o.o. nema nadzor nad navedenim internet stranicama, te se stoga potpuno odriče svake odgovornosti za sadržaj na internet stranicama trećih osoba.