objavio:
07. Lipnja 2017.

1. XCM Terezijaner

1. XCM Terezijaner

Nakon desetak godina pauze u Bjelovaru će se narednog vikenda održati utrka cross-country maratona!

Svi oni koji su ikada slučajno ili namjerno zalutali na Bilogorske staze otprilike znaju što u nedjelju mogu očekivati! Sudeći prema informacijama koje Biker ima i koje smo saznali od organizatora utrke, put Bjelovara možete krenuti sa velikim očekivanjima! Naime, organizatori utrke biciklistički klub Gema i Turistička zajednica Bilogora Bjelovar potruditi će se da iz Bjelovara svojim kućama ponesete samo lijepe uspomene i osmijeh na licima!

Jedan od najvažnijih elemenata koji će utjecati na širinu vašeg osmijeha zasigurno je staza utrke! Vrijedni domaćini pobrinuli su se da ju pamtite do kraja života! Naime, za vas su pripremili dvije staze,kraću dužine 40 kilometara (550 m visinske razlike) i dužu dužine 73 kilometra (1450 m visinke razlike)! Obje staze svoj će start imati u centru grada ove nedjelje nakon čega će vas voditi po Bilogori, odnosno stazama koje su trasirali, pripremili i označili članovi biciklističkog kluba Gema, odnosno biciklisti!

Raznolikost terena trebala bi biti jedan od jačih aduta utrke u Bjelovaru tijekom koje ćete zasigurno podjednako uživati na svim podlogamana, a ponajviše na šumskim single trailovima koji vas također očekuju i kojih ne nedostaje!

Oni koji pak utrke biraju prema nagradnom fondu mogu slobodno navratiti i do Bjelovara. Zahvaljujući brojnim sponzorima i pokroviteljima osiguran je i nagradni fond za tri prvoplasirana u svim kategorijama i na svim stazama!

Predprijave za utrku moguće su do petka 9. lipnja stoga požurite i osigurajte svoje mjesto na startu utrke 1. XCM Terezijaner!

Svi na Bilogoru!

Photo: BK Gema

Na vrh