www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
06. Listopada 2017.

Besplatna škola bicikliranja 18+

Besplatna škola bicikliranja 18+

Biker vas pziva na posljednju ovogodišnju besplatnu edukaciju i trening sigurne vožnje!

Potaknuta crnom statistikom stradavanja biciklista u Hrvatskoj i Europskoj uniji, u organizaciji udruge Sigurnost u prometu će se u Zagrebu ovu subotu, 7. listopada, u prostorijama Boćarskog doma (Prisavlje 2, trofejna dvorana) i na poligonu AŠ "Megastart" održati posljednja ovogodišnja besplatna edukacija i trening sigurne vožnje za sve zainteresirane bicikliste. Početak je zakazan za 10.00 sati.

Besplatna škola bicikliranja 18+ slika 1

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na e-mail adresu: info.kontakt.sup@gmail.com ili slanjem SMS poruke tajniku udruge Georgu Davoru Lisicinu na broj 099/ 805 4040. Prije 2 tjedna je bila najavljena edukacija, ali su vremenske neprilike učinile svoje, tako da su brojni prijavljeni polaznici otkazali dolazak, a sada je nova prilika za sve njih da nauče nešto novo ili utvrde postojeće znanje.

Biciklisti u Europskoj uniji i Hrvatskoj predstavljaju jednu od najrizičnijih skupina sudionika u prometuU razdoblju od 2010. do 2016. godine u RH smrtno je stradalo 180 biciklista, dok ih je 2388 teško ozlijeđeno, a 7144 lakše.

Škola bicikliranja 18+ nije samo rezerviran za polaznike koji posjeduju svoj bicikl, jer će za svakog polaznika biti osiguran. U okviru Škole bicikliranja polaznici će dobiti teoretsko i praktično znanje od stručnjaka iz ovog područja, jednako kao i razne poklone koji će im koristiti prilikom vožnje bicikla.

Besplatna škola bicikliranja 18+ slika 2

Važno je još jednom naglasiti da je sudjelovanje besplatno i do sada je u nekoliko gradova održan ovaj projekt. Svi zainteresirani građani mogu se prijaviti za sudjelovanje u Školi bicikliranja 18+ na e-mail adresu info.kontakt.sup@gmail.com ili slanjem SMS poruke tajniku Udruge Georgu Davoru Lisicinu na broj 099/ 805 4040. Prijave se mogu slati i na Facebook stranicu Udruga sigurnost u prometu.

Photo: Organizator

NAJČITANIJE
Epic 8 2024
Vijesti

Epic 8 2024

21. Ožujka 2024.

Potpuno novi Epic 8 razvija formulu najbržeg kroz sposobnost, učinkovitost i integraciju lakoće. Moderni XC trailovi svakodnevno...

Na vrh