objavio:
01. Lipnja 2018.

10 nadogradnji za vaš bicikl do 369 kn

10 nadogradnji za vaš bicikl do 369 kn

Prije ili kasnije svi poželimo napraviti neke sitne nadogradnje na biciklu. Upravo zbog toga vam donosimo 10 odličnih i jako povoljnih prijedloga. Bez obzira dali vozite cestovni ili MTB bicikl pronašli smo nešto za vas.

1.       Sjedalo: Sportourer FLX man GG - 269 kn

Ako vam je sjedalo neudobno i žulja vas to znači da je vrijeme za promjenu. Sportourer linija sjedala omogućuju slobodu uz odličan komfor jer su dizajnirana za vas i vaše potrebe bez obzira koji ste tip biciklista: sportski entuzijast, urbani biciklist ili jednostavno ljubitelj vanjskih aktivnosti. Opremljena su reflektirajućom trakom za bolju vidljivost u svim vremenskim uvjetima i Soft Touch površinom za jedinstvenu udobnost.01 SJEDALO SPORTOURER FLX.png (189 KB)

2. Vanjske gume: Vittoria Barzo - 169 kn

Gume za bicikle znaju biti iznenađujući skupe ali zato je tu ulazni razred Vittoria guma. Vittoria Barzo je odlčna i brza all-round MTB vanjska guma sa niskim središnjim profilom za izuzetno mali otpor kotrljanja. Gazni sloj u obliku slova V jamči dobro držanje podloge.02 VANJSKE GUME VITTORIA BARZO.png (275 KB)

3. SPD pedale: Look X-Track Dark Grey - 369 kn

Ako razmišljate o prelasku na SPD nove Look X-Track pedale odličan su izbor. Pružaju najbolji omjer snage i površine na tržištu, “open body” dizajn za lekše čišćenje i oprugu za podešavanje otpora ukopčavanja odnosno iskopčavanja. Širina platforme je 60 mm, a najveća novost je kompatibilnost sa Shimano SPD blokejima.03 SPD PEDALE LOOK X-TRACK.png (278 KB)

4. Torbica ispod sjedala: Vaude Race Light XL - 149 kn

Dosda vam je dupkom punih džepova na dresu? Najbolja solucija je kupovina male torbice koja se postavlja ispod sjedala i u koju možemo staviti sve bitne stvari koje su nam neophodne na vožnji - zračnica, multi-tool, ručna mini-pumpa i montirači vanjske gume. 04 TORBICA VAUDE RACE LIGHT XL.png (389 KB)

5. Set bljeskalica: Spanninga Jet Set 2 - 279 kn

Budite vidljivi ostalim sudionicima u prometu uz set kompaktnih i snažnih Spanninga Jet Set 2 bljeskalica za bicikl punjivih preko USB-a. Jednostavno se postavljaju na bicikl bez upotrebe alata. LED indikator pokazuje istrošenost baterije koja traje do 30 sati uz vidljivost do 500 metara.05 SET BLJESKALICA SPANNINGA JET SET 2.jpg (90 KB)

6. Nosač boce za vodu: Tacx Deva - 109 kn

Ako ste kupili novi bicikl koji obično dolazi bez nosača boce za vodu trebat ćete kupiti barem jedan ili idealno dva nosača kako bi mogli uživati i na višesatnim vožnjama. Tacx Deva je odličan izbor, isproban na jako teškim, drndavim MTB utrkama i nismo imali ni jedno ispadanje ili gubitak boce po putu. Dostupan je u širokoj paleti boja tako da ga lako možete upariti sa svojim biciklom.06 NOSAČ BOCE ZA VODU TACX DEVA.png (274 KB)

7. Traka za volan: traka volana Deda - 79 kn

Zamjenom stare trake rješavate dva problema - uljepšat ćete bicikl i povećati komfor u vožnji. Deda trake volane dostupne su u širokoj paleti boja, iznimno su udobne i izdržljive.07 TRAKA ZA VOLAN DEDA.png (316 KB)

8. Cestovni volan: Deda RHM02 - 299 kn

Volani za cestovne bicikle dolaze u raznim oblicima i dimenzijama što znači da ako vam onaj koji je na vašem biciklu ne odgovara možete ga lako zamjeniti. Najbolji izbor su obično kompakt volani kratkog reacha i plitkog dropa. Ako imate problem s leđima ili niskim položajem na cestovnom biciklu svakako se isplati isprobati kompakt volan.08 CESTOVNI VOLAN DEDA.png (129 KB)

9. Lula volana: Deda Zero - 199 kn

Lula volana je komponenta koja se lako i brzo mijenja. Ako želite napraviti prilagodbu položaja na biciklu lula volana je polazna točka kojom možete produljiti ili smanjiti vaš bicikl. Deda Zero lula ističe se odličnim dizajnom i niskom težinom, a dolazi u dimenzijama od 90 do 130 mm.09 LULA VOLANA DEDA.png (207 KB)

10. Lanac 11 brzina: Shimano 105 CN-600

Istrošeni lanac uzročnik je mnogih problema na biciklu, od lošeg mjenjanja brzina do čudnih zvukova i preskakanja za vrijene pedaliranja. Shimano lanac iz 105 serije dolazi sa SIL-TEC premazom koji omogućuje da lanac bolje i tiše radi te da traje duže.10 LANAC SHIMANO.png (228 KB)

Photo: UCI

Na vrh