www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
10. Veljače 2021.

Baggicase je luksuzna zamjena za pvc!

Baggicase je luksuzna zamjena za pvc!

 

Baggicase je luksuzna zamjena za pvc vrećice u kojima smo do jučer pakirali mobitele, novce i osobne dokumente, ne bi li ih sačuvali od znoja i kiše za vrijeme treninga. Prvo što smo primjetili je nažalost cijena koje se kreće od 79.90 do 84.90 eura. Nismo pijani milijunaši, ali vidjet ćemo isplati li se posegnuti malu dublje u čarapu i dati 80ak eura za Baggicase. Krenimo redom...

 

 

Javi Blanco strastveni biciklist, čiji je glavni cilj i moto da ljudima učini život lakšim i jednostavnijim, tvorac je Baggicase-a. Od izrade prototipa, pa do današnje verzije proizvoda prošlo je više od godinu dana, a u samom razvoju sudjelovalo je preko 60 biciklista.IMG_6768.jpg (57 KB)

Radi se torbici u koju možete spremiti mobitel, dokumente, novce, te još pokoju sitnicu. Donedavno smo za takve stvari koristili plastične vrećice, najčešće iz Ikea-e. Prednost tih vrećica je svakako cijena, no ima nažalost dosta nedostataka. Nerijetko nam je vrećica znala puknuti , ako su vam znojne ruke teško je rukovati i mobitel zbog maskice zapinje kod pospremanja. Jedna od stvari koja nas je najviše smetala je vađenje mobitela/ vrećice iz stražnjeg džepa. Kada u brzini trebate izvaditi mobitel, ruke su drhtave i znojne, nervoza samo raste...a mobitela nema.

Baggicase je stvar koja riješava naše dojučerašnje dječje bolesti. Kada prvi put primite u ruke Baggicase, kvaliteta izrade je prvo što primjećujete. Masivni YKK vodootpornii zatvarač, unaprijeđen s "camlock" sistemom neće dopustiti da se torbica sama otvara. Otvarač je okruglog oblika, što znatno olakšava vađenje iz stražnjeg džepa, doslovno jednim prstom možete do mobitela. Baggicase je napravljen od antibakterijskih materijala, što znači da neće biti izvor neugodnih mirisa kada ga natopite znojem. Unutrašnjost torbice je obložena mekanom tkaninom, kako se sam zaslon telefona ne bi oštetio. Što se tiče organizacije same torbice, na lijevoj strani se nalazi pretinac za novac i kartice/ dokumente. Na desnoj strani smješten je dio na koji možete upisati osobne podatke, koji će svakako dobro doći u slučaju nezgode ili gubitka Baggicase-a. Svaka torbica je ručno napravljena u Španjolskoj, te dolaze u tri veličine S, M i XL. Masa Baggicase je iznenađujuće mala, 58g, 69g, te 73g za XL model.baggicase-silviabujan5.jpg (474 KB)

Kvalitetni, izdržljivi, antibakterijski ivodootporni materijali, te jednostavno rukovanje svakako su pozitivne strane Baggicase. Jedina zamjerka je cijena. Baggicase nije torbica koju ćete viđati često na grupnim vožnjama, jer realno postoje jeftinija riješenja. Iskreno, biciklizam je puno više od samog okretanja pedala-strast, stil i profinjenost daju jednu posebnu notu biciklizmu i samim biciklistima. Baggicase sa svim svojim manama i vrlinama spada u vrh ponude i sigurni smo da nećete proći nezamjećeno na kavi kada budete prepričavali dojmove s vožnje. Vrhunski proizvod s kojim ćete se dugo družiti, ali bit će odabir ekipe s nešto boljom "krvnom" slikom.

 

NAJČITANIJE
Epic 8 2024
Vijesti

Epic 8 2024

21. Ožujka 2024.

Potpuno novi Epic 8 razvija formulu najbržeg kroz sposobnost, učinkovitost i integraciju lakoće. Moderni XC trailovi svakodnevno...

Na vrh