objavio:
24. Srpnja 2018.

Buff kapa Run Pack

Buff kapa Run Pack

Buff je uvelike prisutan u sportovima kretanja i tu se javlja potreba buffa u biciklizmi. Ono što se još uvijek nije osvijestilo kod biciklista su mogućnosti primjene buff proizvoda.

Marama tako može biti i znojnik oko glave ili oko zapešća te kao potkapa prilikom spusta u kasnim popodnevima satima kad vam je glava mokra nakon pedeset kilometara uspona. Buff kapa je praktična za potkapu u vruće ljetne dane. način na koju ju mi koristimo je zanimljiv i neobičan recept :). za vrijeme uspona ju smočite vodom kako bi vam prilikom isparavanja hladila lagano glavu, zatim ju odložite na suncu i u tren je suha i može opet na glavu kao zaštita od propuha kod spusta. Ono što je dobro kod Buff kape je da je izrazito tanka i šilt je savitljiv pa se može bez problema nositi ispod kacige u ove tople i vruće dane. IMG_3051.jpg (47 KB)

Ono što je još dodatni plus je što vas taj šilt štiti od sunca. U tom slučaju možete imati velike otvore na kacigi i neće vam smetati sunčeve zrake i grijati vam glavu. Također ako imate jako kratku kosu, tjeme vam je potpuno zaštićeno od štetnih UV zraka. Provjereno odličan i praktičan artikl za korištenje kako ljeti, tako i u hladnije dane dok ne dođe potreba za debljim materijalima, onda Buff nastupa s drugim asortimanom. Jedan od glavnih koji nude najveći izbor i zastupaju Buff je već dobro nam poznati Žuti Mačak kod kojeg možete naći gotovo sve modele koji postoji. Ako ste bili među prvih trideset na nekoj od staza Uvati Vitar maratona, dobili ste jedan od njihovih artikala na poklon pa ćete imati priliku vidjeti koliko je to dobar proizvod. Mi smo se uvjerili davnih dana.

Na vrh