objavio:
10. Prosinca 2018.

Castelli Primaloft 13 zimske čarape

Castelli Primaloft 13 zimske čarape
6 fotografija

U svijetu biciklizma, Castelli je uvijek bio sinonim za kalitetu i elegantan dizajn, a to je upravo ono što želimo. Ako ste bar jednom probali Castelli, onda vam je jasno o čemu pričamo... keindl-sport48.jpg (140 KB)

Castelli Primaloft 13 zimske su čarape namjenjene za temperature ispod nule. Primaloft tehnologija razvijena je davne 1980. godine od strane Američke vojske, što u startu ulijeva povjerenje. Glavne karakteristike Primalofta su izvrsno zadržavanje topline, dok će istovremeno stopala biti dobro prozračena jer nema zadržavanja vlage.keindl-sport49.jpg (110 KB)

Naime Primaloft se 20% brže suši od 100 postotne Merino vune, a to smo se uvjerili već prilikom prve vožnje. 20% sastava čini svila, što čarape čini mekanim i udobnima, tako da ih skoro ne osjećate na nogama. Kada govorimo o udobnosti, čarape nemaju šavove koji bi stvarali probleme.keindl-sport50.jpg (144 KB)

Prsti i pete su dodatno pojačani, što jamči dugotrajnost. Netko će reći da su čarape čarape, ali za zimske uvjete treba se dobro opremiti i svakako preporučujemo barem jedan par Castelli Primaloft 13, brzo ćete vidjeti razliku.Moramo naglasiti da smo čarape koristili i pri temperaturama iznad 10 stupnjeva, nismo primjetili preznojavanje, što  potvrđuje dobru prozračnost te mogućnost korištenja i nakon zime.

keindl-sport51.jpg (123 KB)

Čarape su dostupne u tri veličine, te pokrivaju brojeve od 35 do 47, dolaze u crnoj i crvenoj boji, a možete ih naći u Keindl sportu po cijeni od 189, 00 kuna.keindl-sport52.jpg (93 KB)

Photo: Biker

Na vrh