www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
07. Studenog 2019.

Eurobike 2019. - novosti 1. dio

Eurobike 2019. - novosti 1. dio

Najavili smo novosti s ovogodišnjeg Eurobikea stoga nema razloga da ih ne podijelimo s vama.

Marin

Za 2020 godinu Marin je dosta radio na svojim biciklima. Oprema, geometrija te grafika je poprimila značajke modernije tehnologije što nas je doista oduševilo obzirom da je u Hrvatskoj dobavljiv u TČT trgovinama. Prisjetimo se full suspension modela HAWKHILL za 8,750 kuna koji nas je oduševio i da podsjetimo da je još uvijek dostupan, a nadamo se da će tako nešto biti dostupno i u 2020.IMG_2026.jpg (174 KB)

S vremena na vrijeme nam treba osvježenje po pitanju niskih cijena koji uključuju kvalitetu. Marin je  ponudio od svake kategorije po nešto, tako će svi naći svoj bicikl u ovom brandu. Kod nas su dostupni trail i enduro modeli od full suspension modela i obično se nalazi po jedan best buy u svakoj kategoriji. Uskoro ćemo testirati neke od spomenutih. IMG_2040.jpg (174 KB)

Bianchi

Totalni show je bio na Binachi prostoru gdje su bili izloženi e-bicikli od kojih su vrištala tri SUV modela koji daleko nadmašuju sve ostale u svijetu električnih bicikala, ali kako sa izgledom i tehničkim rješenjima, tako i s cijenom. Jednostavno su htjeli pokazati dokle mogu ići i što mogu napraviti. Kako je krenulo i Bianchi se dao ozbiljno u električni svijet brdskog biciklizma.IMG_2114.jpg (114 KB)

Ove modele smo doživjeli više kao egzotiku koju ne može imati običan puk, ali možemo malo pogledati. Integrirana 720Wh baterija, svijetla u sklopu okvira te jedan od manjih motora paprene snage na tržištu krase ovu kategoriju bicikala. Bočna integrirana svjetla po uzoru na automobilsku industriju, hlađena baterija, potpuno integrirani volan i lula na najjačem modelu govore da se Bianchi ne šali.IMG_2128.jpg (171 KB)

Corratec za 2020.

Brand koji danas uvozi Beciklin, trgovina koja zastupa i Force opremu koju uvijek hvalimo također je bio prisutan i to ne na skromnom prostoru. Izloženi modeli su dobili nove značajke, a kako se čini i mi ćemo ih uskoro redom testirati. Čim stignu prvu testni primjerci, bacamo se na posao. Brand koji također ulazi u e-bike svijet jače i brže donosi model cestovnog e bicikla te Gravela.IMG_2194.jpg (193 KB)

Iako su već predstavljeni prošle godine sa Fazuo motorom, ove godine će dobiti novi Bosch Cx sistem koji će dodatno začiniti priču. X-Vert 29 model koji smo testirali prethodnih godina, za 2020. dobiva potpuno novi okvir, lakši i kompaktniji, kako će se ponašati, vrijeme će pokazati kad nam dođe u redakciju.IMG_2192.jpg (200 KB)

Photo: Biker

Na vrh