www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
08. Listopada 2018.

Garmin fēnix 5 plus

Garmin fēnix  5 plus

Garmin predstavlja fēnix 5 Plus seriju, novu generaciju GPS multisport satova s ugrađenim rutabilnim topografskim kartama, pohranom i reprodukciiom glazbe, beskontaktnim plaćanjem Garmin Pay i funkcijom Pulse Ox Aklimatizacija za svjesnost zasićenja kisika u krvi.

Kao i ostali fēnix 5 satovi, fēnix 5S Plus, fēnix 5 Plus i fēnix 5X Plus izrađeni su za sportaše i avanturiste. Ove robusne, vrhunski izrađene satove, u veličini od 42-51mm, krasi svijetli na suncu čitljiv zaslon. fēnix 5S Plus ima 1,2-inčni zaslon koji je gotovo 20% veći od fēnix 5S, što znači da korisnici ne moraju žrtvovati veličinu zaslona za odgovarajući sat manjem zglobu.

Fēnix 5X Plus je prvi Garmin sat s Pulse Ox senzorom na zapešću za svjesnost zasićenja kisika u krvi. Pulse Ox Aklimatizacijski senzor može se iskoristiti kako bi korisnik bio svjestan razine zasićenja kisika u krvi, što mu pruža sigurnost kod prilagodbe na višu nadmorsku visinu. Pri napornom usponu korisnik se može zaustaviti i očitati svoju zasićenost kisikom kako bi uvidio koliko se uspješno prilagođava na rijeđi zrak.R_Fenix5PlusFamily_HR_10457.jpg (2.20 MB)

Uz ugrađeni senzor broja otkucaja srca i sve multisport funkcije kao i pamentne funkcije povezivosti prisutne kod prethodnih fēnix 5 modela, svaki od satova serije Plus imat će također ugrađenu kartografiju optimiziranu za brzo navođenje i praćenje lokacije. Ove se karte mogu se koristiti uz funkciju kreiranja kružne rute koja omogućuje trkačima i biciklistima unos udaljenosti koju žele pretrčati ili odvoziti te odabir odgovarajuće rute s popisa.

Prvi puta predstavljena u našim vrhunskim biciklističkim računalima, funkcija Trendline za rute na temelju popularnosti upotrebljavat će podatke s Garmin Connect-a kako bi korisnici mogli pronaći i slijediti najbolje staze i rute za trčanje temeljene na već učitanim milijardama kilometra od drugih Garmin korisnika. Trkači se osjećaju opuštenije znajući da slijede staze koje su omiljene i drugim trkačima.

fēnix 5S Plus, fēnix 5 Plus i fēnix 5X Plus također će vam omogućiti da slušate omiljeni popis pjesama, bez potrebe za telefonom. Omogućuje pohranu glazbe na do 500 pjesama i preuzimanje izvanmrežnih popisa pjesama iz odabranih glazbenih streaming usluga², kao što su iHeartRadio, Deezer i drugo, ili prijenos glazbe s računala izravno na gledanje. Kada se popis za reprodukciju učita, jednostavno uparite uređaj s kompatibilnim Bluetooth slušalicama (prodaju se zasebno) i počnite slušati. Sve veličine Plus serije također će uključivati Garmin Pay, beskontaktno za plaćanje³, što znači da ponosni vlasnici fēnix Plus serije mogu ostaviti novac i kreditne kartice kod kuće, ali i dalje mogu piće ili nešto pojesti nakon dugog planinarenja. Koristeći svoj Garmin Pay novčanik, korisnici imaju iste pogodnosti i prednosti fizičkih kartica, a praktično ih imaju na zapešću.

Za ambiciozne sportaše, fenix 5 Plus sadrži novu funkciju ClimbPro koja omogućuje trkaćima po stazi i biciklistima koji vole trenirati u brdovitim područjima bolje razumijevanje okoline i njihove izvedbe tijekom uspona. ClimbPro analizira profil visine staze i detektira sve relevantne sekcije uspona. Tijekom vožnje ili utrke, u svakom trenutku znate koliko ste daleko do sljedećeg uspona i koliko će težak uspon biti. Funkcija pokazuje prosječni nagib, udaljenost i preostalu nadmorsku visina za uspon, kako biste mogli procijeniti kako najbolje upravljati svojom snagom. Osim toga, svaki fēnix 5 Plus model je pun sofisticiranih funkcija za treniranje koje pomažu u praćenju kondicije i performansi. Možete pregledati fiziološke podatke, dinamiku trčanja i još puno toga za praćenje stanja treniranja, mjerenje napretka i usavršavanje kondicije. Status treniranja automatski ocjenjuje nedavnu povijest treniranja kako biste znali jeste li pretrenirani, održavate kondiciju ili ste vrhunske kondicije.rsz_support_100317_rod_07581.jpg (804 KB)

Fēnix 5 Plus serija je Connect IQ kompatibilna, što vam omogućuje prilagodbu zaslona pomoću widgeta, podatkovnih polja, izgleda zaslona sata i aplikacija. Kad je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom, možete primati obavijesti o pozivima, tekstnim porukama i e-pošti izravno na zapešću. Osim toga, možete prilagoditi izgled svog sata pomoću QuickFit remena. Jednostavno zamijenite silikonsku traku kožnim ili titanijskim remenom, bez uporabe alata. Uz seriju Plus dolaze nove boje QuickFit remena, uključujući ledeno plavu, boju morske pjene i žarko narančastu.

Svaki fēnix 5 Plus sat podržava prijem više sustava satelitskog prijema, sada uključujući i Galileo, kako bi omogućili praćenje i u izazovnim okruženjima gdje samo GPS-a nije bio u stanju. To je osobito korisno kada vas avantura odvede na mjesta bez jasnog pogleda u nebo, poput dubokih kanjona ili urbanih sredina.

Izrađena od vrhunskih materijala, fēnix 5 Plus serija je robusna i stvorena za izazovna okruženja. Dostupna je u dvije inačice završne obrade i možete birati između okvira od PVD-a presvučenog nehrđajućim čelikom sa silikonskim remenom, ili lakšim materijalom, visokoučinkovite verzije titanijskog okvira s brušenom titanijskom narukvicom. Svaka inačica je opremljena Garmin Chroma zaslonom u boji s LED pozadinskim osvjetljenjem kako bi se osigurala čitljivost i na sunčevoj svjetlosti te vodootporna do 100 metara5. fēnix 5S Plus ima autonomiju baterije do 7 dana u modu kao pametni sat i do 4 sata u modu s GPS-om i glazbom6; fēnix 5 Plus ima autonomiju baterije do 10 dana u modu kao pametni sat i 8 sati u modu s GPS-om i glazbom; i fēnix 5X Plus ima autonomiju baterije do 20 dana u modu kao pametni sat i 13 sati u modu s GPS-om i glazbom. Na raspolaganju vam je i način rada za uštedu energije UltraTrac kako biste produžili vijek trajanja baterije.

Fēnix 5 Plus Sapphire serija je dostupna po preporučenim maloprodajnim cijenama u rasponu od 6.190,00 kn do 6.590,00 kn.

Za više informacija, posjetite garmin.com/fenix.

NAJČITANIJE
Epic 8 2024
Vijesti

Epic 8 2024

21. Ožujka 2024.

Potpuno novi Epic 8 razvija formulu najbržeg kroz sposobnost, učinkovitost i integraciju lakoće. Moderni XC trailovi svakodnevno...

Na vrh