www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
22. Srpnja 2018.

Kaciga Force MTB Raptor

Kaciga Force MTB Raptor

Force i dalje u našem testu asortimana kupi zvjezdice za izdržljivost. Na testu smo imali jedan dres iz mid range asortimana te trail kacigu. Pa počnimo sa kacigom.

Kroz godine Force se osim u kvaliteti znatno pojačao i u samom dizajnu pa tako gotovo svaki njihov artikl izgleda odlično i ono što nama biciklistima dosta znači, lijepo nam stoji. Iako nekad na prvu konzervativnih boja, ali sve je na kraju lijepo usklađeno i ima šarma. Tako je to i slučaj sa trail kacigom Raptor koja na glavu sjeda kao salivena. Možda to neće tako biti na svakoj glavi, ali nama paše, dobro se drži kad se stegne stražnji kotačić i ne pleše za vrijeme spusta. Ono što nam je dodatni plus je veliki otvor za ventilaciju na više mjesta naprijed i nazad. IMG_2669.jpg (72 KB)

U ovo toplo vrijeme možemo reći da nam na usponima nije smetala kao neke koje ne hlade dovoljno glavu, pogotovo trail kacige. Relativno je lagana, možda malo teža od nekih konkurenata, ali zanemarivo da bi se time opterećivali, a pogotovo ako uzmemo u obzir da uopće ne utječe na vozne sposobnosti vozača što nam je važno. Da bi bili potpuno u tonu uz ovu kacigu bi svakako trebalo birati i force dres gornji i donji dio na koji ćemo se osvrnuti. Ono što bismo htjeli napomenuti je prednost nezavisnih brendova koje je moguće kombinirati s bilo kojim brandom bicikla, dok ostali brendovi koji prate svoje biciklističke brendove u pravilu nije običaj miješati, pa tako Bontrager vozite uz Treka, Specialized ima svoju liniji kao i Cube i Giant. Mi smo doista fanovi nezavisnih brendova jer nude širu paletu kombinacija i boja kojima se može posložiti neki zanimljivi vizual vozača.IMG_2489.jpg (161 KB)

Photo: Biker

NAJČITANIJE
Epic 8 2024
Vijesti

Epic 8 2024

21. Ožujka 2024.

Potpuno novi Epic 8 razvija formulu najbržeg kroz sposobnost, učinkovitost i integraciju lakoće. Moderni XC trailovi svakodnevno...

Na vrh