www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
24. Kolovoza 2019.

Liv Pique 2020

Liv Pique 2020

Liv Pique, 110 mm hoda - XC bicikl obnovljen je za moderno doba natjecanja i po prvi put je dostupan s 29" kotačima.pique8.jpg (605 KB)

Izgrađen oko ženskog okvira, Pique kombinira geometriju spremnu za uspon i Giantovu popularnu Maestro platformu za proizvodnju bicikla koji je dizajniran za svladavanje staza brzinom i učinkovitošću.pique15.jpg (355 KB)

XC bicikl isključivo za žene koje posjećuju zahtjevna XC natjecanja

Prvi Liv Pique predstavljen je 2016. godine i predstavljao je dio redizajna brenda cijele flote brdskih bicikala. Iako postoje neke sličnosti između novog Piquea i stare verzije, poput Maestro ovjesa i hardcore XC geometrije, ovo nije samo Pique s popunjenim kotačima 29er. Cijeli je bicikl redizajniran od temelja do kraja kako bi se uklopio u veće kotače.pique22.jpg (426 KB)

Posebno je zanimljivo vidjeti kako se S veličina bicikla proizvodi s kotačima od 29er, što je većina brendova izbjegla. To je potencijalno dobra vijest za manje vozače koji žele prednosti koje 29er kotači mogu donijeti, a to su glađe savladavanje prepreka, manja vjerojatnost da se uvuku u stijene i korijenje, a bolji su u održavanju smjera pri većim brzinama.pique24.jpg (325 KB)

2020. Liv Pique geometrija

Geometrija bicikla također je izmijenjena kako bi odgovarala većim kotačima i čvrsto uklopila bicikl u moderno doba dizajniranja bicikala. Nakon uobičajenih poteza kod ostalih brendova i ovdje su išli tim putem, kut vilice je promijenjen za 1 stupanj (68,5), efektivna dužina gornje cijevi okvira je porasla u svim veličinama (404 mm na 427 mm na biciklu srednje veličine), a cijev sjedala sada ima kut od 74 stupnja, također u svim veličinama (vs 72,5).pique32.jpg (248 KB)

Unatoč opuštenijoj geometriji, bicikl i dalje ima sve ozbiljne karakteristike XC modela. Smanjena je i težina na cijelom biciklu, s novim „kovanim karbonskim vlaknima“ te klackalicom stražnje suspenzije koja sada ima oveći izrez, za koji se tvrdi da smanjuje težinu bez žrtvovanja krutosti.pique35.jpg (506 KB)

2020 Liv Pique suspenzija

Bicikl se temelji na Giant Maestro platformi suspenzije koja kombinira četiri osovine i dvije spone kako bi stvorile plutajući sistem ovjesa. Suspenzija je podešena za tipično manju težinu vozačica, a standardni raspon težine Pique podešen je za vozačice težine između 52 i 73 kg. Vozačicama izvan ovog raspona savjetuje se da ovjes bude neovisno podešen kako bi im odgovarao.pique37.jpg (270 KB)

Unatoč XC aspiracijama, Liv jasno vidi Pique kao bicikl koji će biti popularan kod širokog spektra vozačica jer pokriva više cjenovnih razreda od alu okvira pa sve do pro-karbonskih naprednih modela s Foxovom super cijenom Live Valve tehnologije

Pique 29er dostupan je odmah u Giant Store Zagreb, pa ako ste spremni za ozbiljan bicikl, znate gdje trebate ići.pique39.jpg (489 KB)

Ključne karakteristike 2020 Liv Pique 29er:

- Pique je sada dostupan s kotačima od 29er

- Pique Advanced 29 Liv-ov je prvi kompletni karbonski MTB bicikl

- Četiri veličine: XS, S, M, L

- Nosač bidona svih veličina

- Verzije okvira od legura i karbona

- Fox Live Valve na top modelimapique52.jpg (472 KB)

Photo; Liv

Na vrh