objavio:
27. Listopada 2018.

Rudy Project Fotonyk ImpactX 2

Rudy Project Fotonyk ImpactX 2

Cijena je ni manje ni više nego solidna i potaknut će vas na razmišljanje o kupovini istih. Testirali smo ovaj model u svim uvjetima stoga donosimo naše kompletno promišljanje! IMG_8286.jpg (208 KB)

Možemo odmah na početku reći da je omjer uloženog i dobivenog uredan i da ćete na kraju biti zadovoljni. Ultra lagane i udobne naočale koje dolaze u čvrstoj kutiji i na prvu već vidite da se radi o kvaliteti. Fotosenzitivne leće, detalj koji mnogi zanemaruju. Na dugim vožnjama često izlazite i ulazite u šumu jer vas put tako vodi, nekad ste u tunelu jer ste na cesti, nekad ste na suncu na otvorenom, svaki put biste htjeli da su leće ili tamne ili prozirne. Zato su potrebne fotosenzitivne leće koje će u šumi biti potpuno prozirne, a na otvorenom pod jakim svijetlom će se zatamniti i time vam olakšati percepciju terena.IMG_8294.jpg (218 KB)

Kod ovih naočala je brzina samotamnjenja i vraćanja u prozirno stanje zapanjujuća i kad brzo jurite i okolina se brzo mijenja pa je i brzina promijene leća jako važna. Leće su kao pero lagane i savitljive a strah od lomljenja je gotovo nikakav. Ugodne su za oči i nakon dugih vožnji. Još jedan odličan detalj su silikonski štitnici na lećama koji ujedno služe da naočale budu udobne prilikom nošenja. Nekad nam se zna dogoditi da naočale imaju oštar rub na lećama i nemaju prikladne okvire pa leće znaju smetati na licu za vrijeme nošenja. A kako mi biciklisti volimo biti u skladu, pogotovo kad su boje u pitanju, ove štitnike je moguće mijenjati pa ćete tako za 59,00 kuna u Keindl-Sportu moći kupiti jednu od 4 boje i tako uskladiti ostatak odjeće i opreme.IMG_8293.jpg (204 KB)

Rudy Project se posvetio funkcionalnosti i uklopio odličan dizajn u cijelu priču. Iako lagane i udobne, čvrsto i bez pomaka stoje na licu i za vrijeme brzih i vožnji po kvrgavom terenu. S ovim naočalama nećete pogriješiti. Cijena se svakako reflektira na kvaliteti i materijalima izrade, a u trenutku kad vam dosade, uvijek možete uzeti drugu boju štitnika. Cijena: 999,99 kunaIMG_8288.jpg (207 KB)Photo: Biker

Na vrh