www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
01. Studenog 2019.

Biker jersey by Quest.hr - Black line dresovi u ponudi

Biker jersey by Quest.hr - Black line dresovi u ponudi

Iako ne možemo reći ništa loše o dresovima koje smo  imali u ponudi prethodnih godina, kakav bi Biker bio brend da ne proba još jednog proizvođača dresova i napravi njihov redizajn.

Pa smo se ovaj puta odlučili na Quest.hr tvrtku koja u suradnji s poljskom tvrtkom Quest proizvodi biciklističke dresove.  Naš model je Professional, za neke u redakciji možda OVERKILL :D, ali za nas par ozbiljnijih vozača ovo je vrhunski dres, rekli bismo "best buy" ili kako još kažu "value for money". Za 630 kuna ćete dobiti dres koji je krojen po vama.IMG_1399.jpg (72 KB)

Poslat ćete mjere u Quest.hr i dobiti veličinu i kroj koji vam odgovara. Kvaliteta materijala je na razini vrhunskih sportskih dresova za natjecatelje, izrazito ugodan u ramenima i struku i prozračan u toplim danima. Kod nas su dresovi više mjeseci i prošli su neke zahtjevnije testove izdržljivosti te dužih vožnji. Naramenice na bib-u su ugodne za ključne kosti, stražnja mrežica na smeta i ne iritira na leđima i preklop koji se stvara u dijelu trbuha ne stišće i ne stvara nelagodu.

Kad govorimo o peleni, odnosno umetku u hlačicama/bibu, govorimo o udobnosti, izdržljivost još ne možemo procijeniti jer ga vozimo premalo, odnosno procjenu bismo donijeli tek nakon godinu dana. Udobna, nešto kraća od prethodnog brenda koji smo imali, malo deblja i šira u predjelu sjednih kostiju. Na preponama ne stvara nelagodu i dodatnu pospješuje udobnost kod sjedenja što joj svakako ide u prilog.IMG_1412.jpg (103 KB)

Na vožnjama od 50-70 kilometara brdskog pedaliranja te 150-200 kilometara cestovnog, ne možemo reći da smo primijetili neki nedostatak. Iako smo u početku bili malo sumnjičavi jer je kraća od prethodne, pokazalo se da je to zapravo dobro i da ne smeta na intimnim područjima te smanjuje pritisak na njih.

Možda bismo voljeli da na stražnjem đepiću na leđima postoji jedan sa zip zatvaračem, ali to ćemo probati dogovoriti sa proizvođačem za neku drugu seriju. Ako ste u potrazi za dresom, a naš vam se sviđa, kao većini koja ga je već kupila :), svakako se obratite na contact@quest.hr i naručite svoj primjerak. A ukoliko ste klasičnih mjera, možda je dres dostupan odmah.IMG_1409.jpg (88 KB)

Ono na što smo ponosni je ponuda majice dugih rukava, prsluka, zimske jakne te rukavica koje također imamo u ponudi. Kvaliteta je također odlična, majica i jakna su ultra ugodne uključujući i prsluk koji je čest artikl kod vozača u prijelaznim periodima godišnjih doba. Cijena majice dugih rukava je 400 kuna, dok je zimska jakna 520 kuna, a rukavice kratkih prstiju 120 kuna. Nadamo se da ćemo vas vidjeti u našem dresu ;).

Photo: Biker

Na vrh