objavio:
19. Lipnja 2019.

Gaerne Carbon G. Stilo update

Gaerne  Carbon G. Stilo update

Hard test Gaerne  Carbon G. Stilo sprinterica započeli smo prije četiri mjeseca. small5.jpg (164 KB)

Prvi dojmovi su bili pozitivni, a u nastavku ćete saznati da li smo promijenili mišljenje.

Gaerne  Carbon G.Stilo je race model sprinterica, indeks krutosti je 12, ali udobnost same cipele nije narušena. Iako se radi o izuzetno krutoj cipeli, duge vožnje od četiri sata, nisu nam predstavljale problem. Izuzetno mala masa samih sprinterica, BOA sistem zatezanja, karbonsko pojačanje na peti, te dobro raspoređeni otvori za ventilaciju, G. Stilo čine jako udobnim. small12.jpg (117 KB)

Kada jednom probate BOA sistem, vjerujte nam da nećete nikada više pristajati na nešto drugo. Radi se  pouzdanom načinu fiksiranja same sprinterice, vrhunske mikroregulacije i doživotnog jamstva na sam mehanizam... Kako su dolazili hladniji dani, G.Stilo smo koristili s termo čarapama, te navlakama za cipele... moramo napomenuti da se ne radi o obući namijenjenoj zimskim uvjetima. Imamo privilegiju probati velik broj cipela, ali u žestokoj konkurenciji odabrali smo Gaerne G.Stilo kao prvi odabir za cestovne vožnje. small11.jpg (97 KB)

Gaerne je dokazao da radi vrhunske cipele, nakon četiri mjeseca korištenja nema znakova habanja, te su i dalje kompaktne...imamo osjećaj da su iste kao prvog dana. Teza koju smo postavili prvoga dana, da se radi o kvalitetnoj i elegantnoj talijansko race sprinterici, pokazala se točnom.  Tražite li nove sprinterice, svakako razmislite o Gaerne Carbon G.Stilo, sigurni smo da nećete požaliti.biker hard test5.jpg (134 KB)

Photo: Biker

Na vrh