objavio:
07. Prosinca 2018.

Spanninga Jet Set

Spanninga Jet Set

Dolaskom jeseni i zime, dani postaju sve kraći, a maglovita jutra i smanjena vidljivost u prometu sve češća pojava. keindl-sport26.jpg (193 KB)

Smatramo da ne postoji loše vrijeme za vožnju, već samo loša oprema. Bez obzira trenirate li ili koristite bicikl kao svakodnevno prijevozno sredstvo, dobra vidljivost u prometu je izuetno važna.  Na test smo uzeli Spanninga Jet Set. Radi se o kompletu prednjeg i stražnjeg  svjetla, a u pakiranju se nalazi i USB kabal za punjenje. Za instalaciju nije vam potreban alat, pa ćete lako prebacivati svjetlo na drugi bicikl.keindl-sport28.jpg (356 KB)

Jet Set teži 73 grama, puni se putem USB-a, a punjenje traje 2 sata i 30 minuta, svjetlo emitiraju dvije LED- ice. Kućište je gumirano, što nas je razveselilo jer nema zvuka škripanja jeftine plastike, a ujedno su svjetla bila stabilna na biciklu.  Moramo napomenuti da su USB utori dobro zaštićeni, tako da im kiša neće smetati. Svjetlima se upravlja jednim prekidačem kojim ujedno birate način rada- upaljeno ili bljeskalica.keindl-sport30.jpg (293 KB)

Jet Set ima autonomiju baterije od 8 sati, te 30 sati u flash načinu, tako da ćete uživati u vožnji, a ne u punjenju. Sve više pažnje se posvećuje sigurnosti biciklista u prometu, pa smo i sami na tom tragu koristili Jet Set kao dnevna svjetla, jer će vas na taj način vozači prije uočiti. Svjetla smo koristili za vožnje po gradu, te na cestovnom biciklu za vrijeme treninga radi bolje uočjivosti. Ukoliko tražite kvalitetna svjetla, potraga može prestati, jer ste upravo našli ono što vam treba. Spanninga Jet Set svjetla dostupna su u Keindl sportu po cijeni od 279 kuna.keindl-sport31.jpg (349 KB)

Photo: Biker

Na vrh