www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
08. Prosinca 2017.

Keindl Sport vodič za božične poklone - cestovni biciklist

Keindl Sport vodič za božične poklone - cestovni biciklist

Tražite idealan poklon za vašeg najdražeg cestovnog biciklista? U suradnji s našim prijateljima iz Keindl Sporta napunili smo ovaj vodič s popularnim proizvodima kako bi lakše odabrali poklon kojim ćete razveseliti svojeg biciklista ili biciklisticu.

Pazili smo na sve detalje pa je vodič podjeljen u cjenovne razrede kako bi se lako uklopio u bilo koji budžet.

 

POKLONI DO 100 kn

POKLONI DO 100 kn (Copy).jpg (45 KB)

  1. Svaki biciklist zna da se na vožnju nejde bez zračnice u zadnjem dresu džepa ili ruksaku. Izdvojili bi Vittoria zračnice, dostupne u širinama od 23c do 32c i dužinom ventila od 48mm do 80 mm. Cijene kreću već od 39kn, a kompletnu ponudu pogledajte ovdje.
  2. Čini nam se da uvijek imamo dovoljno bidona, a kad nam zatreba ne možemo naći nijedan. U ponudi Keindl Sporta nalazi se više od 80 različitih bidona, cijene se kreću već od 39 kn, a kompletnu ponudu pogledajte ovdje.
  3. Kvalitetni dodaci prehrani smanjuju umor i povećavaju energijiu za vrijeme vožnje, a pomažu nam i u oporavku nakon vožnje. Iz široke ponude Keindl Sporta izvdojili bi kvalitetne SiS proizvode u obliku raznovrsnih pakiranja gelova, energetskih barova ili elektrolita po cijeni već od 69 kn. Kompletnu SiS ponudu pogledajte ovdje.
  4. Možemo reći da klasična ručna pumpa polako odlazi u povijesti i da ih sve češće zamjenjuju CO2 inflatori. Manji su i lakši od klasične pumpe, iznimno jednostavni za rukovanje i uvelike olakšavaju život svakom biciklistu. Izdvojili bi Weldtite Jetvalve CO2 inflator koji dolazi zajedno s jednom patronom od 16g po 99 kn.
  5. Blokeji za SPD pedale su potrošna roba i aktivan biciklist kroz sezonu treba barem dva para (i više). Look Keo blokeji kompatibilni su sa Look pedalama, dolaze u tri boje (crna, crvena i siva), cijena je 99 kn, a ponudu pogledajte ovdje.

POKLONI OD 100 DO 300 knPOKLONI 100 - 300 kn (Copy).jpg (40 KB)

  1. Osim estetske funkcije biciklističke čarape omogućuju stopalu da ostane suho za vrijeme vožnje, sprečavaju nedugodne mirise i iritacije uslijed nakupljanja znoja i trenja. Iz ponude Keindl Sporta izvdojili bi MBWear čarape odličnog dizajna i veselih boja koje će sigurno razveseliti vašeg najdražeg biciklista. Cijene kreću od 149 kn, a kompletnu ponudu pogledajte ovdje.
  2. Kvalitetne zimske rukavice štite od vjetra, imaju anatomski oblikovan dlan, reflektirajuće dijelove, pojačano područje palca i perive su u veš mašini. Izdvojili bi Chiba Wind Pro model po cijeni od 189 kn, a kompletnu ponudu pogledajte ovdje.
  3. Višefunkcijski setovi alata dio su obavezne opreme svakog biciklista. Maleni su i lagani, a sadržavaju sve najbitnije alate za brze popravke u vožnji. Predlažemo kvalitetan Cube multi-tool sa 20 alata, snižen 50% na 199 kn: http://bit.ly/2BLE0kq
  4. Redovito čišćenje i održavanje produžuje životni vijek kako bicikla tako i dijelova na biciklu. Vaš najdraži biciklist sigurno će biti presretan kad ispod bora ugleda Weldtite Ultimate bike care kit koji sadrži sva potrebna sredstva za čišćenje i podmazivanje bicikla snižen 30% na 279 kn.
  5. Traku volana na cestovnom biciklu mijenjamo uglavnom nakon svake sezone. Mislimo da su crne trake svima dosadile pa predlažemo kvalitetne Cinelli trake za volan koje dolaze u raznim bojama i uzorcima s cijenama od 139 kn. Kompletnu ponudu Cinelli traka pogledaj ovdje.

 

POKLONI OD 300 DO 500 knPOKLONI 300 - 500 kn (Copy).jpg (29 KB)

  1. Vožnja na kiši nikad neće biti bezbrižnija uz kvalitetnu kabanicu. Vaude kabanice izrađene su od eco-friendly materijala, mogu se sklopiti u integrirani džep i zauzima jako malo mjesta tako da uvijek mogu biti uz vas. Cijene kreću od 329 kn, a kompletnu ponudu pogledajte ovdje.
  2. Kaciga glavu čuva i jedan je od najbitnijih komada u našem biciklističkom ormaru. Kvalitetne Suomy kacige napravljene su in-mould tehnologijom, imaju polikarbonatsku školjku, antibakterijske, hipoalergenske i perive anti-smell uloške. Model Suomy Sfera snižen je 30% na 449 kn, dolazi u 4 boje, pogledaj ponudu Suomy kaciga ovdje.
  3. Fotokromatske (reaktivne) naočale pružaju izuzetno jasan pogled koji omogućuje vidljivost bez distorzija u raznim vremenskim uvjetima. Odličan su izbor upravo u ovom dijelu godine, preporučamo kvalitetne Demon Sportivi Warrior naočale po cijeni od 359 kn.
  4. Kvalitetna podna pumpa je komad opreme za koji mislimo da nam nije potreban ali ako je nemamo ovisimo o dobroj volji i susretljivosti susjeda. Topeak podne pumpe odličan su izbor, imaju velik i pregledan manometar i “Smart Head” glavu za pumpanje koja je kompatibilna sa svim vrstama ventila. Best buy je definitivno Topeak Joe Blow Race model koji dolazi u dvije boje s cijenom od 339 kn.
  5. Sixs majice spadaju u sam vrh ponude i sigurno će obradovati vašeg najdražeg biciklista. Izrađene kvalitetnom Carbon Underwear tehnologijom, imaju odličnu termoregulaciju te pružaju savršenu udobnost u vožnji bicikla. Cijene kreću od 339 kn, pogledajte kompletnu ponudu ovdje.

POKLONI OD 500 DO 750 knPOKLONI 500 - 750 kn (Copy).jpg (33 KB)

  1. Ako su cipele vašeg najdražeg biciklista spremne za zamjenu možemo preporučiti kvalitetne kožne biciklističke cipele Lake. Model CX161 namjenjen je za cestovni biciklizam, kalup je precizno oblikovan, sprječava pojavu hot-spotova i utrnulost. Iskoristite priliku jer su snižene 30% na 629 kn.
  2. SPD pedale su jedan od najbitnijih izuma u povijesti biciklizma. Bitno poboljšavaju performanse u vožnji i daju bolju potporu stopalu. Look pedale spadaju u sam vrh ponude, izdvajamo model Keo Black snižen 33% na 599 kn.
  3. Sjedalo je najosjetljivija dodirna točka između vozača i bicikla i jedan od ključnih faktora koji utječu na kvalitetu vožnje i performanse na biciklu. Prologo Scratch 2, širine 134 mm i težine samo 185 grama definitivno spada u best buy kategoriju. Trenutno na akciji od 20% sniženo na 679 kn.
  4. Santini SMS je novi brend u ponudi Keindl Sporta. Spada u sam vrh svjetske ponude, a mi u ovom cjenovnom rangu svakako preporučamo Freedom dugačke biciklističke hlače izrađene od visokokvalitetnog Blizzard termoflisa s anatomskim rezom za koljena. Cijena je 749 kn, a ponudu pogledajte ovdje.
  5. Bicycle Line je talijanski brend kvalitetne biciklističke odjeće. Vaš najdraži biciklist će sigurno biti presretan ako ispod bora nađe biciklističku jaknu Frozen sa WINDtex Shield tehnologijom koja garantira zaštitu od vjetra, prozračnost i iznimnu udobnost. Dostupna u 3 boje i veličinama od S do XXL po cijeni od 559 kn.

POKLONI IZNAD 750 knPOKLONI 750 (Copy).jpg (31 KB)

  1. Sezona je završila što znači da su gume na biciklu spremne za zamjenu. Vittoria Corsa G+ vanjska guma sa najnižim koeficijentom kotrljanja u cjelokupnoj svjetskoj ponudi svakako je za preporuku jer osim brzine donosi i jako dobru otpornost na bušenje. Dvije gume u setu za 918 kn, pogledaj ponudu ovdje.
  2. Zipp je sinonim za kvalitetu u biciklističkom svijetu. Volan Zipp SL-70 Aero napravljen od karbona osim odličnog dizajna ima i superiorna aerodinamična svojstva. Cijena mu je 1.999 kn, a ponudu pogledaj ovdje.
  3. S obzirom da je noć i dalje dulja od dana kvalitetna biciklistčka lampa je neophodan komad opreme za vašeg najdražeg biciklista. Preporučujemo snažnu RFR Power Light lampu od 850 lumena sa punjivom Li-Ion baterijom koja noć pretvara u dan po cijeni od 769 kn.
  4. Vožnja bez kvalitetnog biciklističkog kompjutera postala je nezamisliva, a Garmin uređaji postali su sinonim za ciklo kompjuter. Model Edge 1000 spada u sam vrh Garmin ponude, donosi pregršt funkcija kako za početnika tako i za naprednog biciklista. Komplet koji uključuje Edge 1000 sa senzorom kadence i brzine snižen je 22% na 3.799 kn.
  5. Kad pričamo o kvalitetnim biciklističkim naočalama nemožemo zaobići Oakley. Vrhunski dizajn, pregršt tehnoloških rješenja i inovacija u Oakley Radar EV Path modelu s Prizm staklima razveselit će vašeg najdražeg biciklistu. Cijena im je 1.499 kn, ponudu pogledaj ovdje.

Čitajte nas i dalje jer vam uskoro donosimo i vodiče za svakog brdskog i gradskog biciklista.

NAJČITANIJE
Epic 8 2024
Vijesti

Epic 8 2024

21. Ožujka 2024.

Potpuno novi Epic 8 razvija formulu najbržeg kroz sposobnost, učinkovitost i integraciju lakoće. Moderni XC trailovi svakodnevno...

Na vrh