www.rog-joma.hr
buy.garmin.com
objavio:
22. Travnja 2024.

Specialized Recon 1.0//2.0//3.0

Specialized Recon 1.0//2.0//3.0
9 fotografija

Bike cipele u kojima se konačno može i hodati, a da pritom ne gubite performanse kvalitetne bike cipele.

Recon 1.0specialized-recon1.0-studio-1.jpg (109 KB)2.0specialized-recon2.0-studio-1.jpg (117 KB) i 3.0 specialized-recon3.0-studio-1.jpg (106 KB)su dizajnirali za vozače koji su opsjednuti avanturama vožnje po blatu i traže cipele koje pružaju optimalnu udobnost uz efikasnost i izdržljivost. Ali pričekajte, ima još! Ti vozači možda također žele dodati malo magije svojoj vožnji i kad siđu s bicikla. S nevjerojatnim inovacijama poput unaprijeđene tehnologije Stride, dizajna inspiriranog S-Works modelom i izdržljive konstrukcije, ovi dodaci Recon obitelji sigurno će izmamiti osmijeh na licu svakog vozača. Potpuno nova tehnologija Stride sadržana je u sva tri modela i kombinira dvije stvari koje nikada prije nisu mogle biti u skladu - uravnoteženu krutost za učinkovit prijenos snage i fleksibilnost u potplatu i prednjem dijelu stopala za dodatno samopouzdanje prilikom penjanja i hodanja. Prethodno izazovni, 2km dugi blatni dio pješačenja s biciklom upravo je postao puno udobniji.specialized-recon3.0-experience-1.jpg (376 KB)

Kao i svaka cipela koju izrađuju, Recon 1.0, 2.0 i 3.0 započeli su s Body Geometry kako bi poboljšali udobnost, povećali snagu za 7 wata i smanjili rizik od ozljeda, a dodatak ažurirane tehnologije Stride čini ih super učinkovitim cipelama za pedaliranje, jednostavnim i udobnim za hodanje.specialized-recon1.0-studio-3.jpg (81 KB)

Potpuno nove Recon 1.0, 2.0 i 3.0 nastale su iz vodećih inovacija S-Works-a - nudeći uravnoteženu krutost za optimalan prijenos snage u brzom, udobnom pakiranju za velike dane na terenu. Ali avanture na biciklu suigra i zabava dok se ne nađete malo predaleko od utabane staze i trebate se spustiti niz neke skliske stijene ili preskočiti preko oborenog drveta. Obavljanje svega toga u cipelama koje hodanje čine više kao klizanje po ledu izuzetno je izazovno i može pokvariti dobru vožnju, ali s poboljšanom tehnologijom Stride, dodavanje malo planinarenja vašoj vožnji postaje lako. Tehnologija Stride prisutna je u modelima Recon 1.0, 2.0 i 3.0, omogućujući vozačima svih razina udobno i inspirativno iskustvo izvan bicikla, bilo da se penjete po kliskom i blatnom terenu ili idete do kafića nakon vožnje.

Tehnologija Stride pruža fleksibilan potplat i gornji dio oko prednjeg dijela stopala u kombinaciji s čvrstim ležištem za klitove, omogućavajući cipeli jednostavno savijanje pri hodanju i postojanu čvrstoću i učinkovitost pri pedaliranju. Dodatno, pojednostavljeni uzorak gaznog dijela, izrađen posebno za ceste, šljunak i staze, lako prianja na površinu ispod vas za stabilan i udoban osjećaj kod hodanja.

 

NAJČITANIJE
Epic 8 2024
Vijesti

Epic 8 2024

21. Ožujka 2024.

Potpuno novi Epic 8 razvija formulu najbržeg kroz sposobnost, učinkovitost i integraciju lakoće. Moderni XC trailovi svakodnevno...

Na vrh